SPONSORLOOP Ren je rot voor het goede doel!

Vind je lopen voor een goed doel belangrijker dan lopen voor een goede eindtijd, dan is de Atledo Sponsorloop iets voor jou!


Dit jaar willen we geld inzamelen voor het THOMASHUIS DONGEN. Om mee te doen koop je voor minimaal € 4,00 een startbewijs met het logo van het Thomashuis. Hiermee loop je 5 km door het centrum van Dongen. Eindtijd is niet belangrijk, dus die noteren we ook niet. Je kunt individueel mee doen, maar veel leuker is het om met een groepje te lopen. Dus activeer je loopmaatjes, familie en vrienden en doe samen mee aan de ATLEDO Sponsorloop. Per loper schenkt Atledo het volledige inschrijfgeld aan het THOMASHUIS DONGEN. Je mag natuurlijk altijd meer doneren!


Inschrijving tot een half uur voor de start of via de intekenlijsten bij Atledo.


Wedstrijdlopers en andere lopers die hun tijd wel willen laten registreren kunnen zich op de gebruikelijke manier voor de Positif - Dwars door Dongen inschrijven. Als zij bij het afhalen van het startnummer aangeven voor het THOMASHUIS DONGEN te willen lopen, dan krijgen ze eveneens een startnummer met het logo van het Thomashuis en wordt het bedrag dat ze extra betalen (minimaal 1 euro) ook aan het Thomashuis geschonken.


Wanneer?     Zaterdag 10 juni 2017
Start 5 km:   18.05 uur
Waar?            Sportpark Hertog Jan 41 in Dongen.

Thomashuis trimloop 160603 500 pix
Foto: © Kees Snepvangers
Foto: © Kees Snepvangers

REN JE ROT VOOR HET GOEDE DOEL!