16061121450268a

SPECIALS RUN

Tijdens de Hoppenbrouwers Dwars Door Dongen kunnen ook de Specials hun hardlooptalent laten zien! Zij lopen 500 of 1000 meter. Er is een medaille voor de nummers 1, 2 en 3 van elke afstand, jongens en meisjes apart. Daarnaast krijgt iedere deelnemer een leuke herinnering aan de wedstrijd.

Vanuit Atledo neemt de groep Atletiek op Maat deel aan deze wedstrijd. Deze enthousiaste groep traint wekelijks met veel plezier en de atleten laten hun prestaties graag zien tijdens de wedstrijden bij Atledo. Sommigen nemen ook deel aan wedstrijden in de regio.

Tijdens de trainingen van Atletiek op Maat is plezier het allerbelangrijkste en natuurlijk wordt er rekening gehouden met ieders mogelijkheden. Het is een leuke en sportieve groep die bijdraagt aan de gezelligheid op de atletiekbaan!

De Hoppenbrouwers Dwars Door Dongen is een prima moment om kennis te maken met deze groep. Kom langs om te kijken; de start van de Specials is om 17.00 uur. Mocht je meer informatie willen over deze groep en de mogelijkheden, neem dan contact op met trainster Monica Snepvangers via AoM@atledo.nl.

INSCHRIJVEN

Inschrijven voor de Specials Run doe je via de inschrijfknop op deze pagina. Dit kan tot en met 11 juli 2022. Tegen een toeslag kun je na-inschrijven op de wedstrijddag; zorg dan wel dat je dit 45 minuten voor de start gedaan hebt.