Organisatie

Atletiek- en Trimvereniging Atledo

De Hoppenbrouwers Dwars Door Dongen wordt georganiseerd door Atletiek- en Trimvereniging Atledo.

Atledo is opgericht op 30 augustus 1982 en sinds die tijd is de club uitgegroeid tot de grootste vereniging van Dongen. Atledo is aangesloten bij de Nederlandse Atletiek Unie (AU). Het doel van Atledo is de beoefening en bevordering van de atletiek- en trimsport in een zo breed mogelijk verband.

Atledo heeft zowel wedstrijdatleten als recreatieve leden. Door de trainingen en het eventueel deelnemen aan wedstrijden probeert de club op een leuke wijze bezig te zijn met de sport. Het leveren van prestaties is hierbij niet altijd het belangrijkste; plezier in de sport staat voorop!

Atledo organiseert gedurende het hele jaar meerdere grote en kleine evenementen, waarbij sportiviteit en gezelligheid sleutelwoorden zijn.  Met de organisatie van de Hoppenbrouwers Dwars Door Dongen wil Atledo een bijdrage leveren aan het bevorderen van een actieve samenleving en haar maatschappelijke betrokkenheid tonen.

Meer informatie over Atledo is te vinden op www.atledo.nl

Inschrijven

Schrijf je in voor Hoppenbrouwers Dwars Door Dongen. Een geweldig hardloopevenement met voor elk wat wils, zoals de Kids Run, de Bedrijvenloop / Teamloop, de Engelse Mijl, de 5km en de 10km!

Volg ons op Facebook