Organisatie

Atletiek- en Trimvereniging Atledo

De Positif - Dwars Door Dongen wordt georganiseerd door Atletiek- en trimvereniging Atledo.

Atletiek- en trimvereniging Atledo is opgericht op 30 augustus 1982 en sinds die tijd is Atledo uitgegroeid tot de grootste vereniging van Dongen. Zij is aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Atletiek Unie (KNAU). Het doel van Atledo is de beoefening en bevordering van de atletiek- en trimsport in een zo breed mogelijk verband. Het ledental van Atledo bestaat uit wedstrijdatleten en recreatieve leden. Door middel van trainingen en eventueel deelnemen aan wedstrijden wordt getracht op een plezierige wijze met de atletiek-/trimsport bezig te zijn, waarbij het leveren van prestaties niet altijd het voornaamste behoeft te zijn.

Belangrijke pijlers van Positif - Dwars Door Dongen zijn maatschappelijke betrokkenheid, het bevorderen van een actieve samenleving en niet te vergeten: gezelligheid! Door het organiseren van dit hardloopevenement steunt Atledo het Thomashuis.

Atledo organiseert gedurende het jaar meerdere, grote en kleine evenementen. Sportief, culinair, ontspanning, goede doel en netwerkmogelijkheden zijn belangrijke pijlers waaraan een evenement opgehangen wordt. Met de Positif - Dwars Door Dongen denken wij een evenement op de kaart te zetten waar alle pijlers maximaal benut worden en waar lopers, organisatoren, sponsors en vooral het goede doel erg veel plezier aan zullen beleven.

Zie je voor jezelf, jouw organisatie of voor wie dan ook mogelijkheden bij de Positif - Dwars Door Dongen? Aarzel niet en neem contact op via onderstaande gegevens. We reageren zo snel mogelijk op uw e-mail.

Atletiek- en Trimvereniging Atledo Dongen
Sportpark Hertog Jan

Hertog Jan 41
5104 EX Dongen
Tel. 0162-319064

E-mail: woc@atledo.nl
Website: www.dwarsdoordongen.nl of www.atledo.nl

INSCHRIJVEN

Schrijf je in voor Positif - Dwars Door Dongen. Een geweldig hardloopevenement met diverse onderdelen, zoals de sponsorloop, bedrijvenloop, Engelse Mijl, de 5km en de 10km!
Bovendien wordt een deel van de opbrengst van Positif - Dwars Door Dongen geschonken aan het Thomas Huis!

Volg ons op Facebook