Organisatie

Atletiek- en Trimvereniging Atledo

De Positif Dwars Door Dongen wordt georganiseerd door Atletiek- en trimvereniging Atledo.

Atletiek- en trimvereniging Atledo is opgericht op 30 augustus 1982 en sinds die tijd is Atledo uitgegroeid tot de grootste vereniging van Dongen. Atledo is aangesloten bij de Nederlandse Atletiek Unie (NAU). Het doel van Atledo is de beoefening en bevordering van de atletiek- en trimsport in een zo breed mogelijk verband.

Atledo heeft zowel wedstrijdatleten als recreatieve leden. Door de trainingen en het eventueel deelnemen aan wedstrijden probeert de club op een leuke wijze bezig te zijn met de sport. Het leveren van prestaties is hierbij niet altijd het belangrijkste; plezier in de sport staat voorop!

Atledo organiseert gedurende het hele jaar meerdere grote en kleine evenementen, waarbij sportiviteit en gezelligheid sleutelwoorden zijn.  Met de organisatie van de Positif Dwars Door Dongen wil Atledo een bijdrage leveren aan het bevorderen van een actieve samenleving en haar maatschappelijke betrokkenheid tonen. Bovendien steunt Atledo door de sponsorloop het Thomashuis in Dongen.

Meer informatie over Atledo is te vinden op www.atledo.nl

INSCHRIJVEN

Schrijf je in voor Positif Dwars Door Dongen. Een geweldig hardloopevenement met diverse onderdelen, zoals de sponsorloop, bedrijvenloop / teamloop , Engelse Mijl, de 5km en de 10km!
Bovendien wordt een deel van de opbrengst van Positif Dwars Door Dongen geschonken aan het Thomas Huis!

Volg ons op Facebook