BEDRIJVENLOOP / TEAMLOOP

Aan deze loop kunnen alle bedrijven, clubs en verenigingen en familie- of vriendengroepen meedoen. Je vormt een team van 3-5 hardlopers. Elke loper loopt de totale afstand waarvoor is ingeschreven. De totaaltijd van de drie snelsten is de teamtijd, die meetelt in het teamklassement.

Voor 5 km en 10 km wordt een afzonderlijk klassement opgemaakt.

WAT LEVERT HET OP?

 • Naamsbekendheid; de lopers kunnen shirts dragen met de naam van uw bedrijf of vereniging en deelnemende teams worden vermeld op het digitale evenementscherm bij Atledo.
 • Een prachtige teamfoto. U ontvangt hiervan een A4 afdruk en een digitale versie.
  Deze foto’s worden tevens op onze website atledo.nl geplaatst.
 • Ontvangst in onze VIP-lounge op 16 juni, waarbij u voor, tijdens en na het evenement kunt genieten van de sportieve prestaties onder het genot van een hapje en een drankje.
 • Het winnende team ontvangt een wisselbeker, die een jaar lang mag pronken in uw bedrijf of vereniging. Er is een wisselbeker voor de 5 km en een wisselbeker voor de 10 km.

 

WAT VRAGEN WIJ?

 • Allereerst: wilt u de sportievelingen binnen uw bedrijf (club, vereniging) vragen om zich in te schrijven voor deze supergezellige hardloopwedstrijd?
 • Een ingevuld inschrijfformulier, dat u hier kunt downloaden.
 • Een betaling van € 85 voor het eerste team, voor elk volgend team € 75.
  U ontvangt hiervoor een factuur voor uw administratie.

 

INSCHRIJVEN

Schrijf je team in met het inschrijfformulier, dat je met deze link kunt downloaden.

Om een en ander logistiek goed te laten verlopen, ontvangen wij de inschrijvingen graag voor 9 juni aanstaande op bedrijvenloop@dwarsdoordongen.nl. Ook voor vragen of informatie kunt u op dit mailadres terecht.

Foto: © Kees Snepvangers
Foto: © Kees Snepvangers