AVRI ENGELSE MIJL

Voor velen dé instapafstand om je te laten zien, maar voor de echte Engelse mijlers dé wedstrijd om je te laten zien. Net als het parcours is ook de start van de AVRI Engelse Mijl mee gegaan met het nieuwe parcours. Vanaf de start nabij Café Zalencentrum De Viersprong (kruising Kanaalstraat - Oude Baan) gaat het slingerend door Dongen, met een gedeeltelijke ronde van het parcours, om te finishen op de baan bij de Atledo-accommodatie.

Het parcours voor de AVRI Engelse Mijl is aardig snel, omdat er maar twee echte bochten in zitten, die ook redelijk makkelijk genomen kunnen worden. Heerlijk voor de lopers!
Maar ook mooi voor het publiek, want op de accommodatie van Atledo wordt na binnenkomst nog een hele ronde gelopen tot de finish. De AVRI Engelse Mijl is ook bekend onder de jeugd, omdat per categorie wordt gestreden om de winst. Hierdoor zijn er veel podiumplaatsen te verdienen.
1609 meter met luide aanmoedigingen van bekenden, maar ook van mensen die genieten van jouw prestatie. Een zee van kreten, muziek en luid gejuich. Je gaat het beleven!

Start en finish

De AVRI Engelse Mijl start om 17.45 uur is in de buurt van Café Zalencentrum De Viersprong (kruising Kanaalstraat - Oude Baan). De finish is op de Atledo-accommodatie. Let op; na binnenkomst nog een hele ronde gelopen tot de finish.
De warming-up gaat gezamenlijk van start om 17.15 uur, waarbij we vanaf de accommodatie vertrekken in tegenovergestelde richting, dus van finish naar start.

Prijzen

Geldprijzen zijn er te verdienen voor de junioren, senioren en masters samen voor de plaatsen 1, 2, 3.
Hier gelden de bovenstaande leeftijdscategorieën niet; er zijn 3 prijzen voor de mannen en 3 prijzen voor de vrouwen.

Kledingtransport

Bij de Viersprong kun je je voorbereiden op een grasveld en de start zal op tijd worden aangegeven. Je spullen worden met de auto naar de baan (finish) gebracht. Denk eraan dat je hier geen spullen achter laat!

 

Wanneer?    Zaterdag 10 juni 2017
Start EM:     17.45 uur
Waar?           in de buurt van Café Zalencentrum De Viersprong

(kruising Kanaalstraat - Oude Baan)

Finish:          op de Atledo-accommodatie.

       Let op! Na binnenkomst nog een hele ronde gelopen tot de finish.

 

Adres Accommodatie Atledo: Sportpark Hertog Jan 41 in Dongen.

Warming-up:  Gezamenlijk van start om 17.15 uur. Vertrek vanaf de

accommodatie = van finish naar start.

DSCN3586 kruispunt hoge ham
Hoofdsponsor PDDD